fbpx

Samarbejde med Kozmonaut Marketing

[ˈsɑmɑˌbɑjˀdə] – “Arbejde som flere personer udfører i fællesskab”.

(Den Danske Ordbog)

Har du brug for hjælp til din markedsføring?

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med mange former for markedsføring, og de fleste af min kunder er fra områderne omkring Esbjerg, Varde og Bramming.

For mange virksomheder bliver markedsføringen ofte varetaget af ejerne selv, eller det bliver prioriteret efter de daglige driftsopgaver. Kender du selv problemet, så lej en marketingmedarbejder her. Jeg fungerer ofte som mellemled mellem virksomheden og virksomhedens kunder, leverandører og de eksterne medier. Det kan være svært nok at følge med i udviklingen indenfor online og offline marketing, når man samtidig skal prioritere virksomhedens drift.

Ved at leje en intern marketingkonsulent, så kan du få hjælp til at forstå dine muligheder og vælge den rigtige form for markedsføring.

 

Projektledelse?

På denne måde kan du fokusere på at optimere din forretning samtidig med at du får mest markedsføring for dit budget. Du får hjælp til at forstå dine leverandørers idéer, og du får nemmere ved at få formuleret dine ønsker og behov overfor eksterne medier og leverandører. Og du slipper for den daglige og ofte tidskrævende dialog med leverandører, der kan være afhængige af hinandens arbejde. Som når du selv står for en reklamekampagne.

Vigtigst af alt – du opnår en bedre dialog med dine kunder.

Opgaver på timebasis

Har du brug for hjælp hen af vejen uden en fast aftale, så aftaler vi en timepris baseret på opgavetypen – og vi passer opgaverne ind med fælles hjælp.

Der er selvfølgelig forskel på, om der er tale om opdateringer og rettelser i eksisterende materiale – eller om timerne skal bruges på strategisk sparring.

Faste opgaver

Har du mere brug for at få lagt faste opgaver ud af huset, så aftaler vi en fast pris på en fast opgave. Det kan være tilbagevendende opgaver, som det giver mening at placere hos mig, og som jeg løser på faste tidspunkter.

Eksempler på faste opgaver kunne være opsætning og udsendelse af nyhedsbreve, kundetilfredshedsanalyser, adwords optimering mm.

Klippekort

Vil du kombinere muligheden for faste opgaver og fleksibilitet i din hverdag og i dine opgaver , så aftaler vi et klippekort med en fast pris for et antal timer, som vi sammen tilrettelægger.

Så bliver timeprisen ens for samtlige opgaver, og der kan disponeres over tiden, som I har behov for. Det kunne være klippekort af 15 timer af gangen, svarende til to hele arbejdsdage.

Ring på 51 63 17 32 og hør mere