fbpx
Koz_logo_sam_web2

Har du brug for en ny hjemmeside - eller hjælp til den nuværende?

Hjemmesider fra Kozmonaut

Din hjemmeside er dit ansigt ud mod kunderne og for mange virksomheder den bedste måde at kommunikere til både nuværende og potentielle kunder.

Her kan du synliggøre din virksomhed ved at sørge for at den bliver fundet på søgemaskinerne. Det er her, du linker din online annoncering til, og sørger for, at dine online kampagner skaffer nye kunder i butikken – og for at de nuværende kunder kommer igen og handler med dig.

Jeg både vedligeholder eksisterende hjemmesider og laver nye hjemmesider i hovedsageligt WordPress. Derudover har jeg stor erfaring i både Wix og Joomla og er certificeret Advanced User i Sitecore.

Har du behov for hjælp til at vedligeholde jeres nuværende webside, så er der flere modeller for et samarbejde. Vi kan aftale fast timepris eller en fast pris per opgave. Det er op til jer. Læs mere her.

Fuldt ejerskab

5-gold-stars

Du ejer 100% din nye hjemmeside, når fakturaen er fuldt betalt. Lige som ved et huskøb. Nøglerne er dit administrator login til siden, hvorefter du har fuld råderet over hele siden. Det gælder også ejerskab og ophavsret til redigerede billeder og søgemaskineoptimerede tekster.

0 skjulte gebyrer

5-gold-stars

Du får ingen uventede regninger på noget, der ikke er aftalt. Ønsker du speciel funktionalitet, som kræver et betalings-plugin, får du også her fuldt ejerskab over dette, og det bliver fuldt udspecificeret i den endelige aftale. Altså fuld gennemsigtighed i vores aftaler.

Fremtidssikret

5-gold-stars

Vi anvender ikke skabeloner eller specialkode, der ikke sikret mod fremtidige opdateringer. Alle byggesten bliver udvalgt fra etablerede leverandører, som sikrer jer, at hjemmesiden vil fungere så længe leverandørerne eksisterer på markedet.

Fleksibel

5-gold-stars

Når du dermed selv er 100% ejer af en fremtidssikret hjemmeside, er du selv herre over, om siden  på et tidspunkt skal redesignes, opgraderes til en webshop eller tilføjes mange andre muligheder for ny funktionalitet. Og det endda i markedets måske mest brugervenlige system.

Eksempler på hjemmesider

Hvad koster en ny hjemmeside?

Hjemmesider i dag kan købes eller lejes i et utal af prisklasser, og gennemsigtigheden er efterhånden ikke længere til at få øje på. Og hvad er den bedste løsning for din virksomhed? Nogle udbydere tilbyder en lav månedlig leje, andre et kontantkøb hvor betalingen foregår som et engangsbeløb.

Der er altid mange individuelle hensyn at tage, der kan påvirke prisen i begge retninger. Forneden er opstillet eksempler på, hvad en hjemmeside koster. Alt afhængig af, hvilke behov – og ønsker I har. Spørgsmålet er: er jeres behov til en standardiseret eller skræddersyet løsning?

Alle priser er opgivet excl. moms.

Ring 51 63 17 32 for en uforpligtende snak om jeres behov.

Standard

Standard skabelon og design

 

Beregnet til iværksættere og mindre virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig standard hjemmeside

 

1-5 sider udover forside

Logo indarbejdet i designet

Billeder

Tekster

Kontaktformular

Installation af Google Analytics

Fra 8.000 – kr.

Business

Tilpasset design

 

Til virksomheder der ønsker en specialdesignet hjemmeside med stærk kommunikation og funktionalitet.

 

5-10 sider udover forside

Logo indarbejdet i designet

Billedredigering

Tekster udfærdiges og SEO-optimeres

Op til 2 kontaktformular

Integration med Google Analytics

Fra 12.000 – kr.

Pro

Skræddersyet design

 

En skræddersyet hjemmeside med stærk visuel kommunikation og optimeret funktionalitet.

 

10+ sider + SEO-sider

Billeder redigeres og SEO-optimeres

Tekster udfærdiges og SEO-optimeres

Kontaktformularer + Call-To-Actions

Usability + konverteringsoptimering

Google Analytics, Facebook Pixel mm.

Fra 20.000 – kr.

Vil du høre mere om vedligehold af hjemmesider eller om en ny, så tag endelig kontakt for en uforpligtende snak – ring på 51 63 17 32 eller brug formularen, så vender jeg tilbage.