fbpx
Koz_logo_sam_web2

Projektledelse i Kozmonaut Marketing

“Er ansvaret, rollen og opgaven med at planlægge, organisere og styre en afsat mængde ressourcer frem mod et fastlagt mål og formål.”

Har du brug for hjælp til at styre dine projekter?

I mange virksomheder med en travl hverdag kan det være svært at få nok tid alt.  Med erfaring som tidligere konsulent på et reklamebureau og fra en større regional virksomhed har jeg arbejdet med projekter fra opstart til overlevering og har stort kendskab til processer og værktøjer bag dette.

For mig er udformningen af mål og formål afgørende for, om projektet kan overleveres til drift i en tilstand, hvor man stadig får løst de udfordringer, man havde inden projektopstart og står med et produkt som er nemt at bruge i hverdagen – og til en økonomi, der er aftalt.

Der er desværre alt for mange eksempler på, at slutproduktet ikke står mål med det oprindelige behov, løser de oprindelige udfordringer, kan driftes på en fornuftig måde i hverdagen, eller har overskredet budgettet uden aftale med ejeren. Her spiller en åben og løbende kommunikation en stor rolle.

"Mere af det der virker..."

…og mindre af det, der ikke virker.

Projektledelse opnår de bedste resultater, når man kontinuerligt bruger den opsamlede viden til at forbedre den løbende planlægning og eksekvering af opgaver og kampagner.

Dette kan dog sagtens være tidskrævende og derfor noget man ikke altid får gjort tilstrækkeligt. Derfor ender man ofte man at gøre som sidst uden at vide, hvordan det faktisk gik sidste gang.

Djævlen kan som bekendt  ligge i detaljen. Derfor kan selv de mindste ændringer og forbedringer give mærkbare resultater og dermed være en god investering.

Konstruktiv projektledelse kan også have andre positive effekter på flere interne processer og specielt mod eksterne leverandører. Læs mere om dette på siden om “Samarbejde“.

 

Vil du høre mere om projektledelse til dine opgaver, så tag endelig kontakt for en uforpligtende snak – ring på 51 63 17 32 eller brug formularen, så vender jeg tilbage.