Webopgaver i Kozmonaut Marketing

Hjælp til din hjemmeside?

 

Din hjemmeside er virksomhedens ansigt ud mod dine kunder, leverandører og kommende medarbejdere. Mangler du en ny webside eller leder du efter billig hjemmeside vedligeholdelse, så lad os tage en snak om det.

WORDPRESS – JOOMLA – SITECORE

Jeg har specialiseret mig i at bygge en hjemmeside i systemet WordPress, som hurtigt er blevet det mest populære CMS-system i verden med omkring 30% af alle verdens websider. WordPress kan nemt arbejde sammen med dine kampagner på de sociale medier. Samtidig er det mobilvenligt og tager dermed højde for alle de besøgende på din webside, der søger på mobilen. Derfor er det et godt valg for rigtig mange små og større virksomheder, og man slipper for at købe et komplekst system, som er dyrt og komplekst at vedligeholde.

Det kan være en kompleks sag at købe en hjemmeside blandt de mange forskellige udbydere. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og køber man en billig hjemmeside, så er der gode chancer for, at den hurtigt trænger til eftersyn og webudvikling. Mange webbureauer har specialiseret sig i at sælge billige hjemmesider fra en skabelon med 5 sider, som har været brugt mange gange før. Indholdet forholder man sig sjældent til for alvor, og prisen er lav.

 

Min første hjemmeside blev bygget i 1900-tallet

Som uddannet Multimediedesigner har jeg arbejdet med at kode hjemmesider siden det forrige årtusinde. Udviklingen indenfor webdesign er gået meget hurtigt hen over årene, og efterhånden som flere CMS-systemer kom på markedet, har jeg løbende holdt mig opdateret på denne front. Jeg har således arbejdet i bl.a. Joomla, WordPress, Umbraco – og er Certified Advanced User i Sitecore. Det betyder at jeg arbejder med:

  • Opbygning og vedligehold af websider
  • Online Marketing med bl.a. Adwords annoncering og søgemaskineoptimering

Jeg har desuden gennemført flere kurser omkring webanalyse og har brugt eks. Google Analytics aktivt  i flere positioner.
Min erfaring og vinkel fra afsøtningsverdenen betyder, at jeg stræber efter at alle digitale aktiviteter kan afspejles på bundlinjen.
Derfor kender jeg vigtigheden i at kunne følge resultaterne af kampagner og andre online aktiviteter – og at gøre mere af det, der virker!

Kozmonaut Marketing

Krogen 10

6715 Esbjerg N

Tel 51 63 17 32

Jens@Kozmonaut.dk

CVR 37 14 84 82