fbpx
Koz_logo_sam_web2

Har du brug for en ny webshop - eller hjælp til den nuværende?

Webshop fra Kozmonaut

Med en webshop i responsivt design har dine kunder adgang til din butik døgnet rundt. Og det endda fra alle tænkelige platforme som stationære computere, bærbate, tablets og mobiltelefoner. Din webshop er dit ansigt ud mod kunderne og for mange virksomheder den bedste måde at kommunikere til både nuværende og potentielle kunder.

Her kan du sælge dine produkter ved at sørge for at de bliver fundet på søgemaskinerne og via online marketing. Det er her, du linker din online annoncering til, og sørger for, at dine online kampagner skaffer nye kunder i butikken – og for at de nuværende kunder kommer igen og handler med dig.

Jeg både vedligeholder eksisterende webshops og laver nye webshops i hovedsageligt WordPress og WooCommerce. Derudover har jeg stor erfaring i både Wix og Joomla og er certificeret Advanced User i Sitecore.

Har du behov for hjælp til at vedligeholde jeres nuværende webshop, så er der flere modeller for et samarbejde. Vi kan aftale fast timepris eller en fast pris per opgave. Det er op til jer. Læs mere her.

Fuldt ejerskab

5-gold-stars

Du ejer 100% din nye webshop, når fakturaen er fuldt betalt. Lige som ved et huskøb. Nøglerne er dit administrator login til siden, hvorefter du har fuld råderet over hele siden. Det gælder også ejerskab og ophavsret til redigerede billeder og søgemaskineoptimerede tekster.

0 skjulte gebyrer

5-gold-stars

Du får ingen uventede regninger på noget, der ikke er aftalt. Ønsker du speciel funktionalitet, som kræver et betalings-plugin, får du også her fuldt ejerskab over dette, og det bliver fuldt udspecificeret i den endelige aftale. Altså fuld gennemsigtighed i vores aftaler.

Fremtidssikret

5-gold-stars

Vi anvender ikke skabeloner eller specialkode, der ikke sikret mod fremtidige opdateringer. Alle byggesten bliver udvalgt fra etablerede leverandører, som sikrer jer, at webshoppen vil fungere så længe leverandørerne eksisterer på markedet.

Fleksibel

5-gold-stars

Når du dermed selv er 100% ejer af en fremtidssikret webshop, er du selv herre over, om siden  på et tidspunkt skal redesignes, opgraderes yderligere eller tilføjes mange andre muligheder for ny funktionalitet. Og det endda i markedets måske mest brugervenlige system.

Webshop? Hvad koster en ny?

Webshops i dag kan købes eller lejes i et utal af prisklasser, og gennemsigtigheden er efterhånden ikke længere til at få øje på. Og hvad er den bedste løsning for din virksomhed? Nogle udbydere tilbyder en lav månedlig leje, andre et kontantkøb hvor betalingen foregår som et engangsbeløb.

Der er altid mange individuelle hensyn at tage, der kan påvirke prisen i begge retninger. Forneden er opstillet eksempler på, hvad en hjemmeside koster. Alt afhængig af, hvilke behov – og ønsker I har. Spørgsmålet er: er jeres behov til en standardiseret eller skræddersyet løsning?

Alle priser er opgivet excl. moms.

Ring 51 63 17 32 for en uforpligtende snak om jeres behov.

Standard

Standard skabelon og design

Beregnet til iværksættere og mindre virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig standard webshop

1-5 sider udover forside

Op til 5 produkter oprettet

Billeder/produktbilleder

Tekster/produkttekster

Klargjort til fragtløsning

 Betalingsløsning

Kontaktformular

Google Analytics oprettelse

Fra 15.000 – kr.

Business

Tilpasset design

Beregnet til virksomheder der ønsker en specialdesignet hjemmeside med stærk kommunikation og funktionalitet.

5-10 sider udover forside

Op til 20 produkter oprettet

Billeder/produktbilleder + optimering

Tekster/produkttekster +SEO basic

Fragtløsning opsat

Betalingsløsning + indløsningsaftale

Kontaktformularer

Google Analytics opsat

Fra 25.000 – kr.

Pro

Skræddersyet design

En skræddersyet hjemmeside med stærk visuel kommunikation og optimeret funktionalitet.

10+ sider + SEO-sider

Op til 50 produkter oprettet

Billeder redigeres og SEO-optimeres

Tekster udfærdiges og SEO-optimeres

Fragt + Betaling testet ok

Kontaktformular + Call-To-Actions

Usability + konverteringsoptimering

Google Analytics, Facebook Pixel mm.

Fra 35.000 – kr.

Vil du høre mere om vedligehold af hjemmesider eller om en ny, så tag endelig kontakt for en uforpligtende snak – ring på 51 63 17 32 eller brug formularen, så vender jeg tilbage.